Skip to content

Over ons

Elektrys gelooft in een elektrische toekomst. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van hoog-, midden- en laagspanningsinstallaties. In al die jaren hebben we elektrotechniek overal zien opduiken, in allerlei sectoren waar je niet zo snel aan zal denken. Wij merken dat overal wordt opgeschaald met elektriciteit.

Elk van onze klanten is dus anders. Daarom bieden we waar nodig out-of-the-box oplossingen die perfect bij onze klanten passen. Daarbij denken we dus niet in prefab-ontwerpen. Engineering op maat dus. Wij helpen onze klanten om concurrerend te blijven door hen volledig te ontzorgen bij het adviseren over, en het creëren, onderhouden en reviseren van een veilige en betrouwbare energievoorziening.

Wij beschouwen dit als fundament van een langetermijnrelatie. Dat houdt niet in dat we niet op korte termijn werken. We houden simpelweg rekening met de toekomst, wanneer de vraag naar energie toe zal nemen.

Energietransitie
We zijn dus een energiek en flexibel bedrijf dat graag de leiding neemt in de energietransitie. Elektrys helpt u graag met het realiseren van uw eigen energietransitie. Dat doen we altijd onafhankelijk. Alleen zo kunnen we u de meest passende oplossing bieden.

Elektrys heeft kantoor in Groningen, maar opereert ook internationaal. We zijn inmiddels in meerdere landen in Europa actief.

Sectoren

Elektrotechniek is overal. Elektrys beperkt zich daarom niet tot specifieke sectoren. We zijn bijvoorbeeld actief met grote projecten in diverse onderdelen van de keten:

Dit zijn allemaal indrukwekkende bedrijfstakken die bepalend zijn voor een energierijke toekomst. Dat maakt het tot sectoren waar we graag in werken. We zijn dus trots op elk project.