Skip to content

Consultant Hoog- Midden- en Laagspanning Installaties

Consultant Hoog- Midden- en Laagspanning Installaties

Wat ga je doen?

Als Technische Consultant hoog-, midden- en laagspanningsinstallaties adviseer je onze nationaal als ook internationaal opdrachtgevers bij de bedrijfsvoering van een betrouwbare en veilige technische installatie. Hiernaast zal je als Installatieverantwoordelijke worden ingezet en zullen werkzaamheden als maintenance/commissioning manager tot de functie behoren.

Door de groei van onze organisatie hebben we tal van mooie (internationale) doorgroeikansen en opleidingsmogelijkheden.

Wat biedt Elektrys

Wat zoekt Elektrys?

Wie ben jij?

Wie is Elektrys?

Elektrys is een energiek en flexibel bedrijf met mensen die jarenlange ervaring hebben op het gebied van hoog-, midden- en laagspanningsinstallaties. Elk van onze klanten is anders, dus bieden we niet-standaard oplossingen die bij onze klanten passen waarbij we denken in niet prefab-ontwerpen. Dit is het fundament voor de lange termijnrelaties waar we ons op baseren. Wij helpen onze klanten om concurrerend te blijven door hen volledig te ontzorgen bij het creëren, onderhouden en reviseren van een veilige en betrouwbare energievoorziening. De focus ligt niet alleen op de korte termijn, maar we houden ook rekening met de toekomst als er een toenemende vraag naar energie wordt voorspeld.

Solliciteren

Voldoe je aan bovenstaande eisen, ben jij geïnteresseerd geworden in deze functie of wil je meer weten? Stuur dan je vragen en/of sollicitatie en korte motivatie naar Martijn Pastoor (martijn@elektrys.com)

Wij streven ernaar binnen een week je sollicitatie te voorzien van een reactie.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.