Skip to content

Lead Electrical Engineer Power Systems

Lead Electrical Engineer Power Systems

Wat ga je doen?

Als Lead Electrical Engineer Power Systems ben je binnen een multidisciplinair team verantwoordelijk voor het ontwerpen van betrouwbare en veilige technische installaties voor onze nationale als ook internationale opdrachtgevers. Los van het engineering ben je betrokken bij het maken van maintenance/commissioning documenten en het begeleiden van dit traject. Binnen de functie heb je direct contact met klanten en externe partners en bent verantwoordelijk voor eigen tijdbewaking en budget.

Door de groei van onze organisatie hebben we tal van mooie (internationale) doorgroeikansen en opleidingsmogelijkheden.

Wat biedt Elektrys

Wat zoekt Elektrys?

Wie ben jij?

Wie is Elektrys?

Elektrys is een energiek en flexibel bedrijf met mensen die jarenlange ervaring hebben op het gebied van hoog-, midden- en laagspanningsinstallaties. Elk van onze klanten is anders, dus bieden we niet-standaard oplossingen die bij onze klanten passen waarbij we denken in niet prefab-ontwerpen. Dit is het fundament voor de lange termijnrelaties waar we ons op baseren. Wij helpen onze klanten om concurrerend te blijven door hen volledig te ontzorgen bij het creëren, onderhouden en reviseren van een veilige en betrouwbare energievoorziening. De focus ligt niet alleen op de korte termijn, maar we houden ook rekening met de toekomst als er een toenemende vraag naar energie wordt voorspeld.

Solliciteren

Voldoe je aan bovenstaande eisen, ben jij geïnteresseerd geworden in deze functie of wil je meer weten? Stuur dan je vragen en/of sollicitatie en korte motivatie naar Martijn Pastoor (martijn@elektrys.com)

Wij streven ernaar binnen een week je sollicitatie te voorzien van een reactie.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.